Tisztelt Érdeklődő!

 

redi Bádogos Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. családi vállalkozásból alakult kft-vé 2023-ban. Elődjét 2003-ban alapította Csesznok Sándorné, aki több évtizedes értékesítési és beszerzési tapasztalattal rendelkezik a bádogos- és fémlemez áruk, acél-, alumínium-, cink tetőfedő és ereszcsatorna rendszerek, kiegészítők, lemezmegmunkáló gépek, kéziszerszámok márka- és szakkereskedése területén. Az elmúlt 20 évben a kornak, elvárásoknak megfelelően változtunk és változunk folyamatosan mai is. Többek közt ez is indokolta ezt a cégforma változást.

Célunk egy olyan bádogos szaküzlet létrehozása volt, amely teljes mértékben, és lehetőség szerint azonnal kielégíti a hagyományos lakossági tetőfedési-, csatornázási-, és egyéb bádogosipari igényeket magas minőségű alumínium és acél termékekkel. 

Bádogos szaküzletünk a hagyományos, jó minőségű termékeken kívül foglalkozik a prémium kategóriájú termékek forgalmazásával, értékesítésével is. 

Akik számára fontos a természetes felület, vagy az exkluzív építészeti megjelenés, akik többet, mást akarnak, újat keresnek, mert nem elégednek meg az egyszerűvel, számukra ajánljuk a RHEINZINK, PREFA, STUBAI termékek széles választékát. 

A lakossági igények mellett a nagyobb beruházások -, és az egyedi vásárlói igényeket is rövid határidővel igyekszünk kielégíteni. Akár kész terméket keres, akár egyéni kívánságot szeretne megvalósítani, forduljon hozzánk bizalommal.

Amennyiben termékeink, szolgáltatásaink felkeltették figyelmét, esetleg kérdése van látogasson meg minket személyesen, vagy keressen az elérhetőségeink valamelyikén!

 

Köszönöm megtisztelő figyelmét, látogasson el honlapunkra máskor is! 

 

Csesznok Sándorné

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült